page banner

produk

  • FRP Handrails & Stairs for park and landscape zone

    FRP Handrails & Tangga pikeun taman sareng zona bentang

    Ngagabungkeun résistansi korosi, umur panjang sareng desain pangropéa anu rendah, sistem handrail FTC sareng Tangga langkung unggul tibatan sistem logam konvensional.Propil dipaké pikeun ngarancang jeung dijieun ku prosés pultrusion (Machine dijieun) mawa leuwih ti 70% eusi kaca nu mere kakuatan mékanis luhur.Propil ieu beurat pisan hampang sareng gampang didamel.Ngagabungkeun béaya rendah na pamasangan sareng pangropéa anu murah & umur panjang, handrails FRP nawiskeun biaya siklus kahirupan anu langkung handap tina pasanganna.
    Kapasitas produksi: 4000m / Poé

  • FRP Handrail-round Tube for chemical project and park fence Electric fence

    FRP Handrail-buleud Tube pikeun proyék kimia sareng pager taman pager listrik

    Tabung buleud FRP gaduh résistansi suhu anu luhur, résistansi korosi, insulasi sareng ciri anu sanés sareng dianggo dina pangiriman kakuatan, benang sareng proyék-proyék sanés.

    Ciri tina tabung buleud FRP
    01. tabung buleud FRP dijieunna tina propil FRP lightweight sarta-kakuatan tinggi, sarta prosés tabung buleud FRP loba nu leuwih luhur ti éta bahan komposit lianna.Kakuatan pipa FRP dibandingkeun sareng baja, tapi beuratna ngan ukur saparapat baja.